Cine en otras lenguas de signos

Ú[ni]c

Ú[ni]c

Berta Frigola Solé (2021)

Després du2019una ensopegada al carrer, la vida du2019Agnès una jove amb una vida estressada canviarà per sempre.

Camaleó

Camaleó

Iván Mulero, Berta Frigola, Edgar Murillo, Alícia Sort, Raül Ruiz, Santi Frigola y Pablo Navarro (2021)

Camaleó és una sèrie de curtmetratges de ficció realitzats cadascun per diferents directores i directors que tenen com eix principal el misteri del temps. Històries protagonitzades per persones normals que viuen situacions extraordinàries que ens porten a mons fascinants, incerts i de vegades aterridors.

Audible

Audible

Matt Ogens (2021)

Audible muestra cómo el jugador de fútbol americano sordo Amaree McKenstry y sus amigos cercanos enfrentan las presiones del último año escolar y lidian con la realidad del mundo de la audición.

Cicle de temps

Cicle de temps

Raúl Ruiz Freijo (2021)

La Carmen treballa en una oficina bancària. Un dia s'ha d'enfrontar a massa coses: als estira-i-arronses entre companys, una vella i un atracament. Com farà la Carmen?

Atén

Atén

Alicia Sort Leal (2021)

Una directiva ha de decidir a quin projecte fer una donació. Però no totes les decisions seran les correctes.

Deaf Art in Action!

Deaf Art in Action!

Emilio Ferreiro Lago (2021)

Documental que pretende ofrecer una panorámica del ambiente que se vive durante la celebración del Festival Internacional Clin d'Oeil (Reims, Francia).

Resiliencia

Resiliencia

Edgar Murillo Garcia (2021)

La resiliència, en psicologia, és una capacitat que té una persona per superar circumstàncies traumàtiques.

Cronos

Cronos

Santiago Frigola Segimón (2021)

En un laboratori una dona sorda amb capacitats extrasensorials és sotmesa a experiments. Passat, futur i present s'enllaçaran en aquesta història.

Lladres del temps

Lladres del temps

Pablo Navarro García (2021)

Un intèrpret sempre arriba tard als seus serveis, fart de fer favors i tenir molta mala sort, un dia realitzarà un pacte amb un estrany que canviarà tota la seva vida.

What?

What?

Alek Lev (2021)

En blanco y negro, esta película muda filmada al estilo de Charlie Chaplin ambientada en la actualidad en Los Ángeles, cuenta la historia de un actor sordo, cansado de la falta de respeto y la discriminación que enfrenta en Hollywood. Él decide, a través de la lengua de signos, tomar el asunto por sus propias… manos.